Demir Yumruk

Demir Yumruk


Cinsiyet: Bay

Sınıf: Dövüşçü

6* yeteneğine sahip

Kategori 2: Yükseltilebilir.

Karakter Yeteneği: Saldırı Hızı +%3 ve İyileşme Oranı +%5

Kıyafet: Yeni Avengers ve Yepyeni, Bambaşka

1. ISO-8 SET BONUSU OLARAK: Kartal'ın Gözü. Neden Kartal'ın Gözü, çünkü bu iso-8 set bonusu Saldırı ve Kritik Oran için birebirdir. Set bonus'unun bize kazandırdığı, etkinleşme oranı. Saldırdığında, %12 ihtimal Tüm Saldırılar +%40 (20 Saniye) özelliği, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Güçlü ISO-8, Tamamlayıcı ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x2) aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Saldırı +%8,5 ile saldırımız baya bir yükselecektir. Kritik Oran olarak'ta, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Vahşi ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x2) hem set etkisi çalıştığında ki Kritik Oran +%8,5 ve Kritik Güç +%8,5 hem de karakterimizi kategori 2'ye yükselttiğimiz de bize kazandırdığı Tüm Kritik Oranlarda +%35 artış ile Kritik Oranımız baya bir yükselecektir. Demir Yumruk karakterinin hasarının yüksek olması bize bir avantajdır Kritik Oranımızı arttırarak karakterin hasarını daha da fazla arttırabiliriz. Set bonus'unun bize kazandırdığı diğer özelliklere de bakarsak set etkisi çalıştığında Kaçınma +%8,1 özelliği bizim için avantajdır. Kategori 2'ye yükselttiğimizde karakterimizi Garanti Kaçınma +%35 ile de rakiplerimizin hasarlarından kaçınmamıza yardımcı olacaktır. Diğer bir özelliği olan Bekleme Süresi +%8,1 bize rakiplerimizden %8,1 oranın da hızlı yeteneklerimizi kullanmamıza yardımcı olacaktır. Bu set bonus'una önereceğim Özel Ekipmanlar: Hasar %100 (en az), Yp Yenileme ve Kritik Oran +%35.

2. ISO-8 SET BONUSU OLARAK: Kızgın Hulk'ın Gücü. Neden Kızgın Hulk'ın Gücü, çünkü bu iso-8 seti Saldırı, Savunma ve Kritik Oran için birebirdir. Set bonus'unun bize kazandırdığı Etkinleşme Oranı. Saldırıya uğradığında, %12 ihtimal Tüm Saldırılar +%40 (20 Saniye) özelliği, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Güçlü ISO-8, Tamamlayıcı ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x3) aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Saldırı +%8,5 ile saldırımız baya bir yükselecektir. Savunma olarak, iso-8 setini düzerken ki taktığımız  Dayanıklı ISO-8, Geçirgen ISO-8 ve Kaotik ISO-8  (x3) aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki  Savunma +%8,5 özelliği ile savunmamız da artış olacaktır. Kritik Oran olarak'ta, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Vahşi ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x3) aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Kritik Oran +%8,5 ile Kritik Oranımız belli bir oranda artacaktır. Diğer iso-8 set bonus'unu anlatırken de söylediğim gibi hasar arttırmak için mutlaka Kritik Oran şarttır. Set bonus'unun bize kazandırdığı diğer özelliklere de bakarsak Set etkisi çalıştığında Saldırı Hızı +%7,7 özelliği rakiplerimizden bir nebzede olsa %7,7 oranın da daha hızlı saldırı yapmamıza neden olacaktır. Diğer özelliği olan Savunma Aşma %8,1 özelliği ise rakiplerimizin savunmalarını kalkanlarını kırarak zorla hasar almalarına neden olacaktır. Bu set bonus'una önereceğim Özel Ekipmanlar: Kritik Oran +%35, Hasar %100 (en az) ve Yp Yenileme.

     3 Set olarak bu karakterimize öneri yapmayacağım arkadaşlar. Hasar artırıcı bonuslar Demir Yumruk karakterimize daha çok işe yarayacaktır. Dokunulmazlık önermedim nedeni ise Demir Yumruğun kıyafetlerinin özellikleri hem Dokunulmazlık 5 saniye hem de Yp yenileme var ama bekleme süresi çok uzun 30 saniye. Dokunulmazlık önermedim diye de takılmaz mı demeyin süresi az olan ve yp oranı %50 de olan bulursanız kesinlikle takın kaçırmayın derim. Yp yenileme önermemin sebebi ise karakteri biraz da olsa ölümsüz yapmak için özel ekipman da hem iyileşme oranı hemde bekleme süresi az olan bir Yp yenileme bulursanız mükemmel bir Demir Yumruğa sahip olacağınıza emin olabilirsiniz.

YETENEKLER

Uçan turna Ki'si
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibinize 2 isabetli vuruş yapar.
Baskı Noktası Darbesi
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibinize 1 isabetli vuruş yapar.
K'un-Lun Odağı
  • Uygulanacak olan: Kendisi. Kaçınma +%8,5 (20 Saniye).
Pasif: Shou-Lao'nın Gücü
  • Etkinleşme oranı. Saldırınca %10 oranda Uygulanacak olan: Kendisi. Kritik oran +%3 (5 Saniye)
Pasif 2: Ki Doldurma
  • Uygulanacak olan: Kendisi. Garanti Kaçınma +%35 Artışı ve Tüm Kritik Oranlarda +%35  Artış.
Demir Yumruk
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibinize 4 isabetli vuruş yapar.
Ki Darbesi
  • Bu yetenek rakibe 3 saniyelik  Sersemletme etkisi uygular.
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibinize 12 isabetli vuruş yapar.
Liderlik: Shou-Lao'nun Yüreği
  • Uygulanacak olan: Tüm takım arkadaşları. Etkinleştirme oranı. Saldırınca %25 oranda Saldırı Hızı +%2 (30 Saniye).

EKİPMANLAR

Shou-Lao'nun Kalbi
  • Saldırı
  • Svy Bazlı GÜÇ
K'un-Lun'un Üniforması
  • Savunma
  • Svy Bazlı SVN
Altın Maske
  • YP
  • Svy Bazlı YP
Altın Kuşak
  • Kritik Oran ya da Kritik Hasar.




YAZIMI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI YORUM YAPARAK SORABİLİRSİNİZ.

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM.
Google Plus'da Paylaş

About Unknown

Murat Özkan, 26 yaşındayım. Adanalıyım. Çukurova Üniversitesi Almanca Öğretmenliği mezunuyum. Özel bir okul da öğretmenlik yapıyorum.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. pasof olan gucleri nasil aktif yapabiliriz yani oyunda kendisi mi aktif oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal Pasif'den bahsediyorsanız evet kendisi aktif oluyor. Kategori 2 olan yani pasif 2 oda kendisi aktif oluyor bazende sizden aktif olması için bazı şeyler istiyor örnek vermek gerekirse saldırdığında, saldırıya uğradığında ya da Yp belli bir oranın altındaysa gibi gereksinimler istiyor sizden oyun pasif 2 aktif etmek için ama demir yumruğun pasif 2'si direk kendisi aktif oluyor hiç bir gereksinim istemeden.

      Sil