Yeni Kategori 2 Güncellemesi Hakkında Detaylı Bilgi

Yeni Kategori 2 Güncellemesi Hakkında Detaylı Bilgi

     Merhaba Marvel Future Fight Bilgi Portalı takipçileri. Yeni bir güncelleme ile karşınızdayız. Bildiğiniz üzere geçen hafta cuma yeni gelecek olan kategori 2 hakkında bilgilendirme yaptım. Ama devamının geleceğini bu bilgilendirmenin sadece bir kısmı olduğunu söylemiştim. Geçen hafta da ki yayın'da sizlere Hulk ve Hayalet sürücüsüne gelecek olan yeni kategori 2 özelliğini anlatmıştım. Şimdi ise bu güncelleme hakkında daha geniş bilgi vereceğim. Yeni gelen özellikleri tartışacağız ve hangisini kategori 2'ye  yükseltmek daha mantıklı, bunları konuşacağız.

     Daha fazla uzatmadan isterseniz güncellememiz hakkında bilgileri yazmaya başlayalım. Geçen hafta ki karakterlerimizi de buraya aktararak güncellemeyi tamamen bir yayında toplayalım. Yeni gelecek olan takipçilerimize de yardımcı olmuş oluruz.

Yeni Kategori 2:

     5 tane kahramanımıza kategori 2 özelliği eklenecektir. Bunlar: Hulk, Hayalet Sürücü, Kırmızı Hulk, Lash ve Ultron'dur.

     Bu karakterlerimizin eklenecek olan kategori 2 özelliklerini inceleyelim.

Hayalet Sürücü Kategori 2: Tövbe (Pişmanlık)
  • Uygulanacak olan: Kendisi,
  • Yetenek Hasarın'da %? artış, Bonus Hasar'da %? artış olur,
  • Süper Kötü Kahramanlardan alınan hasar'da %? azalma.
  • Kötü tip kahramanlara karşı %? hasar artışı.
     Hayalet Sürücü'nün kategori 2 özelliği bunlardır. Özellikleri inceleyecek olursak. Belli bir yüzde istemeden direk uygulanacak olan kendisi olması bizim için bir avantajdır. Nedeni ise kahramanımızı her kullandığımız da bu özellikler hep aktif olacaklar, çünkü belli bir % ihtimali olmadığı için. Verilecek olan kategori 2 özelliği hem saldırı hem de savunma olarak iyi görünüyor. Yetenek ve bonus'da ki hasar artışı ve kötü tip kahramanlara karşı hasar artışı karakterimizin saldırısının fazla olacağına işarettir. Savunma olarak'ta süper kötü kahramanlardan alınan hasar'da azalma savunmasına işarettir.

     Kendi şahsi fikrimce kategori 2'ye yükseltilmeye değecek bir kahraman olarak görünüyor ama karar vermeden önce diğer kahramanlarımızı da inceleyelim isterseniz.

Hulk Kategori 2: Aşırı Gama Yüklenmesi
  • Saldırıya Uğradığında, %? ihtimal uygulanacak olan: Kendisi,
  • Tüm Hızlar %?,
  • Süper Zırh, Tüm Savunmalar %?,
  • Fiziksel Saldırı %?,
  • Bekleme Süresi x saniye.
     Hulk'ın kategori 2 özelliği bunlardır. Özellikleri inceleyecek olursak. Saldırıya Uğradığında belli bir oran da kategori 2 özelliğinin aktif olması biraz şanssızlık gibi geliyor bana ama verilen özellikleri görünce böyle olması gerektiğini de düşünüyorum. Sharon Rogers karakteri gibi direk uygulanacak olan kendisi olsaydı karşımızda bir Sharon Rogers daha olmuş olurdu. Özellikleri neredeyse birbiriyle aynı birisinde yetenek hasarlar ve hasar azaltma var bunlarda saldırı ve savunma demektir. Hulk'ta ise direk Saldırı ve Savunma var. Genel anlamda bakacak olursak Hulk'a güzel bir kategori 2 özelliği eklenmiş olduğunun farkına varırız ama %? ihtimal olan yüksek ve bekleme süresi az olursa çok daha iyi olur.

     Kendi şahsi fikrimce kategori 2'ye yükseltilmeye değecek bir diğer kahraman olarak görünüyor ama yukarıda bahsettiğim gibi ihtimal yüksek ve bekleme süresi az olursa. Diğer kahramanlarımızı da inceleyelim isterseniz.

Kırmızı Hulk Kategori 2: Aşırı Isınma
  • Etkinleşme oranı. YP %? altı ise uygulanacak olan: Kendisi,
  • Tüm Hızlar %?,
  • Tüm Hasara Bağışıklı (x Saniye)
  • Fiziksel Saldırı %?.
     Kırmızı Hulk'ın kategori 2 özelliği bunlardır. Özellikleri inceleyecek olursak. Kırmızı Hulk'ın kategori 2 özelliği Hulk'ın kine göre etkinleşme oranı daha iyi. Hulk'ta belli bir oranda aktif olurken ve bekleme süresi varken. Kırmızı Hulk'ta belli bir oranın altına düşerse YP'niz hemen aktif olacaktır ve süresini de yazmadıklarına göre süresiz olacağını tahmin ediyorum. Özelliklerde dokunulmazlık görüyorum. Hepimizin bildiği üzere dokunulmazlık oyunda en çok işimize yarayan bir özelliktir. Hatta bir çoğumuz özel ekipmanlara dokunulmazlık koyuyoruz. Kırmızı Hulk bunu kategori 2 özelliği ile tamamlıyor.

     Bu kategori 2 de gördüğümüz gibi saldırı ve savunmaya yönelik olmuş. Burada ki savunmamız dokunulmazlık oluyor arkadaşlar.

     Kendi şahsi fikrimce kategori 2'ye yükseltilmeye değer bir kahraman olarak görünüyor ama karar vermeden önce diğer kahramanlarımızı da inceleyelim isterseniz.

Lash Kategori 2: Öfke Patlaması (Diye düşünüyorum.)
  • Etkinleşme oranı. ''Parçalama'' yeteneği kullanıldığında, uygulanacak olan: Kendisi,
  • Tüm Hasara Bağışıklı (x Saniye)
  • Yetenek Hasarın'da %? artış, Bonus Hasar'da %? artış olur,
  • Bekleme Süresi x saniye.
     Lash'in kategori 2 özelliği bunlardır. Özellikleri inceleyecek olursak, dokunulmazlık özelliğini Lash karakterimizde de görüyoruz. Yukarıda da söylediğim gibi hepimizin en çok tercih ettiği özelliklerden biridir. Yine yukarıda açıkladığım gibi savunma olarak bu özellik eklenmiş karakterimize. Saldırı olarak ise Hayalet Sürücü'nün ki gibi yetenek ve bonus hasarlarda artış eklenmiştir.

     Etkinleşme oranına bakacak olursak, bu karakterimizin etkinleşme oranı bizim Bekleme Süresi yeteneğimizin fazla olmasına bakıyor. Çünkü "Parçalama" yeteneğini ne kadar kullanırsak bu kategori 2 özelliğini de o kadar fazla aktif etmiş oluruz. Tabi yeteneğin bekleme süresini de göz ardı etmek lazım. Aynı özellik (yani aynı özellik derken etkinleşme oranını bahsediyorum.) Vision karakterimizde de mevcuttur. Kategori 2 özelliğinin bekleme süresi Vision karakterimizde 3 saniye. Lash karakterimize de bekleme süresi 5 ile 3 arası gelirse yukarıda dediğim gibi yeteneği kullandığımız sürece aktif edebiliriz.

     Kendi şahsi fikrimce kategori 2'ye yükseltmekte faydası olduğunu düşünüyorum ama eklenecek olan %?'lerin de etkisi büyük tabi ki. Son karakterimizi de inceleyelim kararınızı vermeden önce.

 Ultron Kategori 2: Hız Aşırtma
  • Uygulanacak olan: Kendisi.
  • Yetenek Hasarın'da %? artış, Bonus Hasar'da %? artış olur,
  • Çağrılan karakterin tüm saldırı ve savunmalarında %? artış, Yp'de %? artış ve sürelerinde de  %? artış olur.
     Ultron kategori 2 özelliği bunlardır. Özellikleri inceleyecek olursak, yanlızca saldırı üzerine kurulu olduğunu düşünüyorum. Tabi ki çağrılan karakter savunma görevini gördüğü için savunmaya da yönelik olduğunu da düşünebiliriz. Ultron'un çağrılan karakterin diye başlayan özelliğin bir benzeri de Kızıl Kafatası'nda mevcuttur. Çağrılan karakterin özelliklerinin artması bizim için bir arttıdır. Pek fazla bir şey diyemeyeceğim arkadaşlar neredeyse bütün kategori 2 özellikleri birbirine yakın.

     Kendi şahsi fikrimce kategori 2'ye yükseltilebilecek bir karakter olarak düşünüyorum. Tabi ki yine de karar sizindir.

    Yine bir güncelleme hakkında bilginin daha sonuna geldik Marvel Future Fight Bilgi Portalı takipçileri. Elimden geldiğince fikirlerimi ve güncellemeleri açıklamaya çalıştım umarım yardımcı olabilmişimdir. Unutmayın ki BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR.

     Yakın bir zaman da ufak bir güncelleme olarak kategori 2 güncellemesi gelecektir.

YAZIMI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI YORUM YAPARAK SORABİLİRSİNİZ.

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM.


Google Plus'da Paylaş

About Unknown

Murat Özkan, 26 yaşındayım. Adanalıyım. Çukurova Üniversitesi Almanca Öğretmenliği mezunuyum. Özel bir okul da öğretmenlik yapıyorum.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder