Kategori 2 Güncellemesi Hakkında Karakter Analizi

Yeni Kategori 2 Yapılan Karakterlerin Analizi

     Bildiği üzerine oyunumuza gelecek olan güncelleme hakkında önceden bilgi vermiştik. Güncelleme bugün gerçekleşmiştir. Peki yeni kategori 2 yapılan karakterlerden hangisi yapılmaya değer hangisini yaparsak memnun oluruz ? Elimden geldiğince şahsi fikirlerimi sunmaya çalışacağım bu yazımda.

     İlk Kahramanımız: Vision
  • Pasif 2: Dokunulmaz
  • Özelliği: Etkinleşme oranı Yoğunluk Değişimi yeteneği kullanıldığında Uygulanacak olan: Kendisi. Yetenek Hasarın'da %10 Artış, Bonus Hasar'da %15 Artış olur. (5 saniye). Tüm Hasara Bağışıklı (3 Saniye)

     Vision Kategori 2 özelliği göründüğü kullanılan yeteneğe bağlı. Burada devreye direk sizin yetenek bekleme süreniz giriyor. Eğer yetenek bekleme süreniz iyiyse kasılması gereken bir karakterdir. Yeteneği her kullandığınız da Kategori 2 özellikleri aktif olacaktır. Tüm Hasara Bağışıklı (3 saniye) özelliği rakiplerinizden 3 saniye boyunca hasar almayacağınız anlamına gelir. Şimdi şöyle düşünün yetenek bekleme özelliğiniz fazla, 3 saniye dokunulmazlığınız var yetenek 6 saniye de doluyor. Düşünün her 6 saniyede bir dokunulmazlık aktif olacaktır. Bu da sizi resmen ölümsüz olacağınız anlamına gelir. Yetenek hasarı ve onların bonus hasarlarında ki artış ise rakiplerinize karşı sağlam hasarlar vereceğinizin göstergesidir. Aynı zaman da ittifak savaşı ışın gününde kullanılabilir bir karakter olduğunu düşünüyorum.

     İkinci Kahramanımız: Star-Lord
  • Pasif 2: Yan Kanat
  • Özelliği: Uygulanacak olan: Kendisi. Yetenek Hasarın'da %15 Artış, Bonus Hasar'da %20 Artış olur. Kritik Hasar +%10 ve Tüm Kritik Oranlarda +%30 Artış.
     Star-Lord Kategori 2 özelliği Hasar üzerine kurulmuş olduğunu görüyoruz. Bu bonusların diğer Vision karakterimizde ki gibi bekleme süresi yok. Star-Lord karakterinizle oynadığınız da direk olarak aktif oluyor. Hasar konusunda çok sağlam olacağını düşünüyorum yeni gelen kategori 2 özelliğinden dolayı.

Üçüncü Kahramanımız: Rocket Raccoon
  • Pasif 2: Silah Uzmanı
  • Özelliği: Uygulanacak olan: Kendisi. Kaçınmayı Yoksay %30. Yetenek Hasarın'da %42 Artış, Bonus Hasar'da %30 Artış olur.
     Rocket Raccoon Kategori 2 özelliği Star-Lord gibi demeyelim de daha çok hasara yönelik bir yetenek olmuş. Kahramanımızın kategori 2 özelliği direk aktif oluyor Star-Lord da ki gibi. Kaçınmayı Yoksay %30 özelliği Baş Düşman Corvus Glalve de çok işi yarayacaktır. Bu Bossumuz bildiğin üzere kaçınması çok yüksek bir boss olduğundan dolayı Rocket Raccoon ile hasar verme olasığımız %30 artacaktır. Yetenek kullanırken ve kullandığımız yeteneğin bonus hasarınında artması rakiplerimize karşı sağlam bir hasar vereceğimizin göstergesidir.

Dördüncü Kahramanımız: Gamora
  • Pasif 2: Savaş Çığlığı
  • Özelliği: Uygulanacak olan: Kendisi. Garanti Kaçınma +%35 Artış. Yetenek Hasarın'da %42 Artış, Bonus Hasar'da %30 Artış olur.
     Gamora Kategori 2 özelliği yükseltmeye değer bir özelliktir. Şu ana kadar ki ikinci favori karakterimdir yeni gelen kategori 2 kahramanları arasından. Vision ve Rocket Raccoon karması gibi bir şey olmuş bu karakterimiz. %35 Garanti Kaçınma özelliği rakiplerinizin size vurduğunda %35 şi kaçınma olacaktır. Yani %35 oranında hasar almayacağımız anlamına gelir. Bu gibi özellikler bizi rakiplerimizden bir sıfır önde başlatır. Aynı zaman da hasar özelliği de gözümü çarpmıyor değil. Yetenek kullanırken ve kullandığımız yeteneğin bonus hasarının da artması rakiplerimize karşı sağlam bir hasar vereceğimizin göstergesidir. Aynı zaman da ittifak savaşında çevik günün de kullanılabilir bir karakter olduğunu düşünüyorum bu yeni gelen kategori 2 özelliğinden dolayı.

Beşinci Kahramanımız: Drax
  • Pasif 2: İntikam
  • Özelliği: Etkinleşme oranı Kan Arzusu yeteneği kullanıldığında Uygulanacak olan: Kendisi. Tüm Hasara Bağışıklı (3 saniye).
     Drax Kategori 2 özelliği kullanılan Kan Arzusu yeteneğine bağlı. Burada yetenek bekleme süreniz devreye giriyor. Eğer yetenek bekleme süreniz iyiyse kasılabilir karakter olarak karşımıza geliyor. İstenilen yeteneği her kullandığımız da Kategori 2 yeteneği özelliği aktif olacaktır. Tüm Hasara Bağışıklı (3 saniye) rakibimizden 3 saniye hasar almayacağımız anlamına gelir. Bu gibi özellikler bizi rakibimizden 1-0 önde başlamamızı sağlar.

Altıncı Kahramanımız: Groot
  • Pasif 2: Tazelik
  • Özelliği: Etkinleşme oranı saldırıya uğradığında, %25 ihtimal Uygulanacak olan: Tüm Takım Arkadaşlarına. Maks Yp Yenileme %20 Beklemesi süresi: 15 saniye.
     Groot Kategori 2 özelliği kahramanımızı bir takıma dahil ettiğimizde aktif olacaktır. Bu özellik Hyperion'ın Güneş Tanrısı yeteneğinin tıpa tıp aynısıdır. Sadece aralarında ki maks yp yenileme %20 olması ve tüm takım arkadaşlarına olmasıdır. Bu özellik bir nevi Maks Yp Yenileme özel ekipmanı özelliğini taşıyacaktır. Kategori 2 Yükseltilmiş Groot takımına bu özel ekipmanı kullanmanıza gerek kalmayacaktır bu işlevi Groot'un Pasif 2 yeteneği görecektir.


Google Plus'da Paylaş

About Unknown

Murat Özkan, 26 yaşındayım. Adanalıyım. Çukurova Üniversitesi Almanca Öğretmenliği mezunuyum. Özel bir okul da öğretmenlik yapıyorum.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder