Destroyer (Yokedici)

Destroyer (Yokedici)

Cinsiyet: Bay

Sınıf: Evrensel

6* Yeteneğine Sahip

Kategori 2: Yükseltilemez.

Karakter Yeteneği: Uygulanacak olan: Kendisi, Ateş Direnci +%10 ve Ateş Hasar'ını +%3 Yükseltir.

Kıyafet: Prometheus

1. İSO-8 SET BONUSU OLARAK: Akıllı Rakun. Neden Akıllı Rakun, çünkü bu iso-8 seti Saldırı, Savunma ve Yetenek Bekleme özellikleri için birebirdir. Set bonus'unun bize kazandırdığı Etkinleşme Oranı: Saldırdığında, %12 ihtimal Yetenek bekleme Süresi +%32 (20 Saniye) özelliği ve set etkisi çalıştığında ki bize kazandırdığı Bekleme Süresi %8,1 ile yeteneklerimizi diğer rakiplerimize %40 oranında daha hızlı yeteneklerimizi kullanmamıza olanak sağlayacaktır. Saldırı olarak, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Güçlü ISO-8, Tamamlayıcı ISO-8 ve Kaotik ISO-8(x3) aynı zaman da set etkisi aktif olduğunda bize kazandırdığı Saldırı +%8,5 ile saldırımız baya bir artacaktır. Savunma olarak, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Dayanıklı ISO-8, Geçirgen ISO-8 ve Kaotik ISO-8(x3) aynı zaman da set etkisi aktif olduğunda bize kazandırdığı Savunma +%8,5 ile savunmamız baya bir artacaktır. Set bonus'unun bize kazandırdığı diğer özelliklere de bakarsak set etkisi aktif olduğunda bize kazandırdığı Kritik Oran +%8,5 ve Kritik Güç +%8,5 ile verdiğimiz hasarların kritik olması bir nebze de olsa artacaktır. Hasarlarımızın Kritik olması normal hasarlarımız dan iki katı daha fazla vermesi demektir. Tabi ki bu olay sizin Kritik Oranınızın ne kadar yüksek olduğuna bağlıdır. Bu iso-8 set bonus'una önereceğim Özel Ekipmanlar: Ateş Hasar'ını +%50 Yükselt, Yp Yenileme ve Dokunulmazlık.

2. İSO-8 SET BONUSU OLARAK: Ben de Groot'um. Neden Ben de Groot'um, çünkü bu iso-8 seti Saldırı, Yp, Savunma ve Yp yenileme için birebirdir. Set bonus'unun bize kazandırdığı Etkinleşme Oranı. Saldırıya uğradığında, %15 ihtimal Maks Yp Yenileme %32 özelliği ile Yp'miz belli bir oran da yenilenecektir. Saldırı olarak, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Güçlü ISO-8, Tamamlayıcı ISO-8 ve Kaotik ISO-8 aynı zaman da set etkisi aktif olduğunda bize kazandırdığı Saldırı +%8,5 ile saldırımız baya bir artacaktır. Savunma olarak, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Dayanıklı ISO-8, Geçirgen ISO-8(x2) ve Kaotik ISO-8 ile savunmamız artacaktır. Yp olarak'ta set bonus'unu düzerken ki taktığımız Hayati ISO-8 ve set etkisi aktif olduğunda bize kazandırdığı Yp +%8,5 ile Yp miz de artış olacaktır. Set bonus'unun bize kazandırdığı idğer özelliklere de bakarsak set etkisi aktif olduğunda Kritik Oran +%8,5 ile diğer set bonus'unu anlatırken söylediğim gibi hasarlarımız da  bir nebze de olsa artış olacaktır. Diğer bir özelliği Kabalık Kontrolü Süresi +%8,1 ile müttefiklerimizi %8,1 oranında daha hızlı müttefiklerimizi çağıracağız. Diğer özelliği olan İyileşme Oranı +%8,1 ile Yp yenilerken diğer rakiplerimize göre %8,1 oranın da daha fazla Yp'mizi yenileceğiz. Bu iso-8 set bonus'una önereceğim Özel Ekipmanlar: Ateş Hasar'ını +%50 Yükselt, İyileşme Oranı +%100 ve Dokunulmazlık.

3. İSO-8 SET BONUSU OLARAK: Kızgın Hulk'ın Gücü. Neden Kızgın Hulk'ın Gücü, çünkü bu iso-8 seti Saldırı, Savunma ve Kritik Oran için birebirdir. Set bonus'unun bize kazandırdığı Etkinleşme Oranı. Saldırıya uğradığında, %12 ihtimal Tüm Saldırılar +%40 (20 Saniye) özelliği, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Güçlü ISO-8, Tamamlayıcı ISO-8 ve Kaotik ISO-8(x3) aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Saldırı +%8,5 ile saldırımız baya bir yükselecektir. Savunma olarak, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Dayanıklı ISO-8, Geçirgen ISO-8 ve Kaotik ISO-8(x3) aynı zaman da set etkisi çalıştığında  ki Savunma +%8,5 özelliği ile savunmamız da artış olacaktır. Kritik Oran olarak'ta iso-8 setini düzerken ki taktığımız Vahşi ISO-8 ve set etkisi çalıştığında ki Kritik Oran +%8,5 ile Kritik Oranınız belli bir oranda artacaktır. Diğer iki set bonus'unda da açıkladığım gibi Kritik Oran hasarlarınızı arttıracaktır. Set bonus'unun bize kazandırdığı diğer özelliklere de bakarsak Set etkisi çalıştığında Saldırı Hızı +%7,7 özelliği rakiplerimizden bir nebzede olsa %7,7 daha hızlı saldırı yapmamıza yardımcı olacaktır. Diğer bir özelliği olan Savunma Aşma %8,1 özelliği ise rakiplerimizin savunmalarını aşmamıza ve kalkanlarını kırmamıza yarayacaktır. Bu set bonus'una önereceğim Özel Ekipmanlar: Ateş Hasar'ını +%50 Yükselt, Hasar %100 Yükselt (en az) ve Dokunulmazlık.

YETENEKLER

Parçalama Işını
  • Bu yetenek her 5 saniye de bir %30 Yakma Hasar'ı verir.
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibinize 5 isabetli vuruş yapar.
Ezme
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibize 4 isabetli vuruş yapar.
Elektromanyetik Dalga
  • Bu yetenek rakibe 3 saniyelik Sersemletme etkisi uygular.
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibinize 1 isabetli vuruş yapar.
Pasif: Odin'in Kutsaması
  • Uygulanacak olan: Kendisi Alınan Fiziksel Hasar'da p1 Artma. Bu pasif den dolayı Fiziksel savunmanız ne kadar yüksek olursa fiziksel hasar veren kahramanlardan o kadar az hasar alırsınız.
Pasif 2: Asgard Cephanesi
  • Uygulanacak olan: Kendisi Alınan Enerji Hasarının %100 miktarı yansıtılı (Maksimum %100 bu oran yeteneğinizi seviye yükselttikce artacaktır.)
Yıkım Dalgası
  • Bu yetenek her 5 saniye de bir %30 Yakma Hasar'ı verir.
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibinize 2 isabetli vuruş yapar.
Liderlik: Tanrı'nın Kutsaması
  • Uygulanacak olan: Tüm Takım arkadaşları Enerji Savunma +%30.

EKİPMANLAR

Yok Edici Miğferi
  • Saldırı, Güç Saldırısı
  • Sadece ilk başta ki özelliğe Svy Bazlı GÜÇ
Bilinmeyen Metal Tabaka
  • Savunma
  • Sadece ilk başta ki özelliğe Svy Bazlı SVN
Odin'in Kutsaması
  • Yp ya da Yenileme Oranı (Seçtiğiniz ISO-8 set bonusuna göre ayarlaya bilirsiniz.)
  • Sadece ilk başta ki özelliğe Svy Bazlı YP
Mutlak Baba'nın Kudreti
  • Kritik Oran


YAZIMI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI YORUM YAPARAK SORABİLİRSİNİZ.

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM.
Google Plus'da Paylaş

About Unknown

Murat Özkan, 26 yaşındayım. Adanalıyım. Çukurova Üniversitesi Almanca Öğretmenliği mezunuyum. Özel bir okul da öğretmenlik yapıyorum.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder