Hulk

Hulk



Cinsiyet: Erkek

Sınıf: Dövüşçü

Kategori 2: Yükseltilebilir

6* Yeteneğine Sahip

Karakter Yeteneği: Fiziksel Saldırı +%3 ve Tüm Savunmalar +%5

Kıyafet: Gizli Savaşlar: Kusurlu Gelecek, Dünya Savaşı Hulk.

Merhaba Marvel Future Fight Bilgi Portalı takipçileri yine bir karakter tanıtımı yazımla karşınızdayım. Bu haftanın karakteri Hulk. Hulk karakterini hepimiz biliyoruz neredeyse. Filmlerden, çizgi romanlardan ve animasyonlardan. Bu karakterimiz oyunumuzda mevcuttur. Neyse daha fazla lafı uzatmadan karakterimizin tanıtımına başlayalım.

1. ISO-8 SET BONUSU OLARAK: Kızgın Hulk'ın Gücü. Neden Kızgın Hulk'ın Gücü, çünkü bu iso-8 seti Saldırı, Savunma ve Kritik Oran için birebirdir. Set bonus'unun bize kazandırdığı, Etkinleşme oranı. Saldırıya uğradığında, %12 ihtimal Tüm Saldırılar +%40 (20 Saniye) özelliği, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Güçlü ISO-8, Tamamlayıcı ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x3), set etkisi çalıştığında ki bize kazandırdığı Saldırı +%8,5 ve kategori 2 yükselttiğimiz de bize kazandırdığı Fiziksel Saldırı +%25 (8 Saniye) ile saldırımız yükselecektir. Savunma olarak, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Dayanıklı ISO-8, Geçirgen ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x3) aynı zamanda set etkisi çalıştığında ki Savunma  +%8,5 özelliği ile  savunmamızda bir artış olacaktır. Kritik Oran olarak'ta, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Vahşi ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x3) aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Kritik Oran +%8,5 ile Kritik Oranımızda belli bir oranda artış olacaktır. Set bonus'unun bize kazandırdığı diğer özellikleri inceleyecek olursak. Set etkisi çalıştığında Saldırı Hızı +%7,7 özelliği rakiplerimizden bir nebze dahi olsa 7,7 oranında daha hızlı saldırı yapmamıza neden olacaktır. Diğer bir özelliği olan Savunma Aşma %8,1 özelliği ise rakiplerimizin savunmalarını ve kalkanlarını kırarak zorla hasar almalarına neden olacaktır. Bu set bonus'una önereceğim Özel Ekipmanlar: Kritik Oran +%35, Hasar %100 (en az), Yp Yenileme ve Dokunulmazlıktır.

2. ISO-8 SET BONUSU OLARAK: Kartal'ın Gözü. Neden Kartal'ın Gözü, çünkü bu iso-8 set bonusu Saldırı ve Kritik Oran için birebirdir. Set bonus'unun bize kazandırdığı, etkinleşme oranı. Saldırdığında, %12 ihtimal Tüm Saldırılar +%40 (20 Saniye) özelliği, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Güçlü ISO-8, Tamamlayıcı ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x2), set etkisi aktif olduğunda Saldırı +%8,5 ve kategori 2'ye yükselttiğimiz de bize kazandırdığı Fiziksel Saldırı +%25 (8 Saniye) ile saldırımız baya bir yükselecektir. Kritik Oran olarak'ta, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Vahşi ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x2) aynı zamanda set etkisi çalıştığında bize kazandırdığı Kritik Oran +%8,5 ve Kritik Güç +%8,5 ile Kritik Oranımızda bir artış olacaktır. Set bonus'unun bize kazandırdığı diğer özellikleri inceleyecek olursak. Set etkisi çalıştığında Kaçınma +%8,1 özelliği bizim için bir avantajdır. %8,1 oranında rakiplerimizden hasar almayacağımız anlamına gelir. Diğer bir özelliği olan Bekleme Süresi +%8,1 bize rakiplerimizden %8,1 oranında hızlı yeteneklerimizi kullanmamıza yardımcı olacaktır. Bu set bonus'una önereceğim Özel Ekipmanlar: Kritik Oran +%35, Hasar %100 (en az), Yp Yenileme ve Dokunulmazlıktır.

3. ISO-8 SET BONUSU OLARAK: Aşırı Yükleme. Neden Aşırı Yükleme, çünkü bu iso-8 set bonusu Saldırı, Savunma ve Kritik Oran için birebirdir. Set bonus'unun bize kazandırdığı etkinleşme oranı. Saldırdığında, %12 ihtimal Tüm Saldırılar +%40 (20 Saniye) özelliği, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Güçlü ISO-8 (x2)Tamamlayıcı ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x2) aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Saldırı +%8,5 ile saldırımız baya bir artacaktır. Savunma olarak iso-8 setini düzerken ki taktığımız Dayanıklı ISO-8, Geçirgen ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x2) aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Savunma +%8,5 ile savunmamız baya yükselecektir. Kritik Oran olarak'ta iso-8 setini düzerken ki taktığımız Vahşi ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x2) aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Kritik Oran +%8,5 ve Kritik Güç +%8,5 ile Kritik Oranımız artacaktır. Kartalın Gözü setinde anlattığım gibi böylelikle hasarımız artacaktır. Set bonus'unun bize kazandırdığı diğer özellikleri inceleyecek olursak geriye sadece Savunma Aşma +%8,1 kalıyor. Bu özellik belli bir oranda rakiplerimizin savunmasını kırmamıza yarayan bir özelliktir. Bu set bonus'una önereceğim Özel Ekipmanlar: Kritik Oran +%35, Yp Yenileme, Dokunulmazlık ve Hasar +%100 (en az) arttırıcı'dır.

Yetenekler


Hulk Hücumu
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakiplerinize 2 isabetli vuruş yapar.
Gökgürültüsü Alkışı
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakiplerinize 1 isabetli vuruş yapar.
Hulk Parçalar
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakiplerinize 3 isabetli vuruş yapar.
Pasif: Öfkeli
  • Etkinleşme Oranı. YP %50 altı ise. Uygulanacak olan: Kendisi. Tüm Hızlar +%5, Tüm Saldırılar +%5 ve Kritik Oran +%5
Pasif 2: Gamma Aşırı Yüklenmesi
  • Etkinleşme oranı. Saldırıya Uğradığında, %45 ihtimal uygulanacak olan: Kendisi. Tüm Hızlar +%25, Süper Zırh ve Fiziksel Saldırı +%25 (8 Saniye)
Hulk Ezer
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakiplerinize 3 isabetli vuruş yapar.
Hulk Darbesi
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakiplerinize 4 isabetli vuruş yapar.
Liderlik: Hulk Kükremesi
  • Uygulanacak olan: Tüm Takım Arkadaşları Fiziksel Saldırı +%30


Ekipmanlar

Öfke
  • Fiziksel Saldırı
  • Svy Bazlı SLDR (İlk Özellik)
Yırtık Pantolon
  • Savunma
  • Svy Bazlı SVN (İlk Özellik)
Gamma Radyasyonu
  • YP
  • Svy Bazlı YP (İlk Özellik)
Dr. Banner'ın Gözlüğü
  • Kritik Oran

YAZIMI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI YORUM YAPARAK SORABİLİRSİNİZ.

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM.


Google Plus'da Paylaş

About Unknown

Murat Özkan, 26 yaşındayım. Adanalıyım. Çukurova Üniversitesi Almanca Öğretmenliği mezunuyum. Özel bir okul da öğretmenlik yapıyorum.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

2 yorum:

  1. İso 8 set bonusunu nasıl ayarliyacaz bir türlü yapamadım kartalın gözü mesela.oto seçime basiyom bir sürü altın gidiyor yine yakaliyamiyorum

    YanıtlaSil