Carnage

Carnage

Cinsiyet: Bay

Sınıf:  Dövüşçü

6* Yetene Sahip

Kategori 2:  Yükseltilemez.

Karakter Yeteneği: İyileşme Oranı +%5 ve KAHRAMAN tipi kahramanlara karşı %4 hasar artışı.

Kıyafet: YOK

1. İSO-8 SET BONUSU OLARAK: Kartal'ın Gözü. Neden Kartal'ın Gözü, çünkü bu iso-8 seti Saldırı, Kritik Oran ve Yetenek Bekleme özelliği için birebirdir. Set bonusunun kazandırdığı Saldırdığında %12 ihtimal Tüm Saldırılar +%40 (20 Saniye) özelliği, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Güçlü ISO-8, Tamamlayıcı ISO-8 ve Kaotik ISO-8 x2 aynı zamanda set etkisi çalıştığında ki Saldırı +%8,5 ile saldırımız baya bir yükselecektir. Savunma olarak'ta iso-8 setini düzerken ki taktığımız Dayanıklı ISO-8, Geçirgen ISO-8 ve Kaotik ISO-8 x2 lere savunma özelliği getirebilirsek savunmamız artacaktır. Set bonusunun bize kazandırdığı diğer özelliklerini incelersek set etkisi çalıştığında ki Kritik Oran +%8,5 ve Kritik Güç +%8,5 bize rakiplerimize sağlam hasarlar vermemize bir nebzede olsa yardımcı olacaktır. Kritik Oranın yükselmesi verdiğimiz hasarın yükselmesini sağlayacaktır. Örneğin kritiksiz vurduğumuz bir hasar 2000 ise Kritik Oranla bu hasar İki katı bile olabilir burada sizin Kritik Oran yüzdeniz devreye girecektir. Diğer bir avantajı ise Kaçınma +%8,1 özelliğidir. Bu özellik sayesinde rakiplerimizin bize verdiği hasardan %8,1 oranında hasar almamamıza yardımcı olacaktır. Bir başka artısı ise Bekleme Süresi +%8,1 özelliğidir. Bu özellik sayesinde rakiplerimizden %8,1 yeteneklerimizin süresinin daha hızlı dolmasını sağlayacaktır. Bu sete önerdiğim Özel Ekipman: İyileşme Oranı, Hasarı 1 kez arttır %100 en az ve Dokunulmazlık (5 Saniye) tercihen.

2. İSO-8 SET BONUSU OLARAK: Kızgın Hulk'ın Gücü. Neden Kızgın Hulk'ın Gücü, çünkü bu iso-8 seti Saldırı, Savunma ve Kritik Oran için birebirdir. Set bonusunun kazandırdığı Saldırdığında %12 ihtimal Tüm Saldırılar +%40 (20 Saniye) özelliği, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Güçlü ISO-8, Tamamlayıcı ISO-8 ve Kaotik ISO-8 x3 aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Saldırı +%8,5 ile saldırımız baya bir yükselecektir. Savunma olarak'ta iso-8 setini düzerken ki taktığımız Dayanıklı ISO-8, Geçirgen ISO-8 ve Kaotik ISO-8 x3 aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Savunma +%8,5 özelliği ile savunmamız artacaktır. Kritik Oran olarak'ta iso-8 setini düzerken ki taktığımız Vahşi ISO-8 ve set etkisi çalıştığında ki Kritik Oran +%8,5 ile Kritik Oranınız yükselecektir. Kritik Oranın yükselmesi rakiplerinize verdiğiniz hasarların yükselmesine neden olacaktır. Set bonusunun bize kazandırdığı diğer özellikleri incelersek. Set etkisi çalıştığında Saldırı Hızı +%7,7 özelliği rakiplerimizden bir nebzede olsa %7,7 daha hızlı saldırı yapmamıza neden olacaktır. Diğer bir özelliği olan Savunma Aşma %8,1 özelliği ise rakiplerimizin savunmalarını ve kalkanlarını kırmamıza yarayacaktır. Bu sete önerdiğim Özel Ekipman: İyileşme Oranı, Hasar 1 kez arttır %100 en az ve Dokunulmazlık (5 saniye) tercihen.

3. İSO-8 SET BONUSU OLARAK: İnatçı Ortakyaşar. Neden İnatçı Ortakyaşar, çünkü bu iso-8 seti Saldırı, Savunma ve Kaçınma için birebirdir. Set bonusunun kazandırdığı Saldırdığında, %12 ihtimal Tüm Savunmalar +%40 (20 Saniye) özelliği, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Dayanıklı ISO-8 x2, Geçirgen ISO-8 x2 ve Kaotik ISO-8 aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Savunma +%8,5 ile savunmamız baya bir yükselecektir. Saldırı olarak'ta iso-8 setini düzerken ki taktığımız Güçlü ISO-8, Tamamlayıcı ISO-8 ve Kaotik ISO-8 aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Saldırı +%8,5 özelliği ile saldırımız artacaktır. Kaçınma olarak'ta iso-8 setini düzerken ki taktığımız Çevik ISO-8 ve set etkisi çalıştığında ki Kaçınma +%8,1 özelliği ile kaçınmamız yükselecektir. Kaçınmamızın yükselmesi bizim için artıdır. Kaçınma yükseldikçe rakiplerimizden alacağımız hasarlardan kaçınırız. Set bonusunun bize kazandırdığı diğer özellikleri incelersek. Set etkisi çalıştığında YP +%8,5 özelliği karakterimizin canın artmasına yardımcı olacaktır. Bir diğer özelliği olan Bekleme Süresi +%8,1 özelliğidir. Bu özellik sayesinde rakiplerimizden %8,1 yeteneklerimizin süresinin daha hızlı dolmasını sağlayacaktır. Bu sete önerdiğim Özel Ekipman: Kaçınma, İyileşme Oranı, Hasar 1 kez arttır %100 en az ve Dokunulmazlık (5 saniye) tercihen.

YETENEKLER

Kamuflaj Saldırısı
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir,
  • Bu yetenek rakibinize 4 isabetli vuruş yapar,
  • Rakiplerinize her 3 saniye de %10 Kan Hasarı verir,
  • Yp yenileme için Ortakyaşar doğası aktif olur.
Silah Manipülasyonu
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir,
  • Bu yetenek rakibinize 2 isabetli vuruş yapar.
Yutan Manyak
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir,
  • Bu yetenek rakibinize 4 isabetli vuruş yapar.
Pasif: Ortakyaşar Doğası
  • Etkinleşme Oranı, Kamuflaj Saldırısı yeteneği kullanıldığında Uygulanacak olan: Düşman Etki hedefe bağlı olarak değişebilir. Genelde Yp Yenileme etki ediyor arkadaşlar.
Carnage Saldırısı
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir,
  • Bu yetenek rakibinize 8 isabetli vuruş yapar.
Delilik Saldırısı
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir,
  • Bu yetenek rakibinize 14 isabetli vuruş yapar.
Liderlik: Carnage İçgüdüsü
  • Uygulanacak olan: Tüm Takım Arkadaşlarına
  • Kritik Oran +%1
  • Kritik Hasar +%3

EKİPMANLAR

Pençe
  • Saldırı
  • Sadece ilk başta ki özelliğe SVY Bazlı SLDR
Carnage Ortakyaşar
  • Savunma
  • Sadece ilk başta ki özelliğe SVY Bazlı SVN
Ayrılabilir Silahlar
  • Yp ya da İyileşme Oranı yapabilirsiniz seçim size kalmıştır.
  • Sadece ilk başta ki özelliğe SVY Bazlı YP
Delilik
  • Kritik Oran ya da Yetenek Bekleme seçim size kalmıştır.

YAZIMI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI YORUM YAPARAK SORABİLİRSİNİZ.

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM.
Google Plus'da Paylaş

About Unknown

Murat Özkan, 26 yaşındayım. Adanalıyım. Çukurova Üniversitesi Almanca Öğretmenliği mezunuyum. Özel bir okul da öğretmenlik yapıyorum.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder