2.3 Güncellemesi Hakkında Bilgi

2.3 Güncellemesi Hakkında Bilgilendirme

     Merhaba Arkadaşlar daha önceden hepimizin bildiği gibi oyuna yeni karakterimiz olan Sharon Rogers oyuna katılacağını biliyordunuz. Ama merakla beklenen güncelleme hakkında şimdi sizlere bilgilendirme yapacağım. Ufak bir güncelleme olacağını düşünüyorum. Birlikte inceleyelim:

Yeni Karakterler:

  • Sharon Rogers Marvel Future Fight evrenine katılacaktır. Karakterimiz aylık biyometrik seçiciler de görünmeyecektir.
  • Sharon Rogers ile birlikte oyuna yeni bir karakter geleceği söyleniyor. Bu karakterin özelliklerini yavaş yavaş açıklayacaklar arkadaşlar. İlk olarak sadece bu karakterimizin Bayan olduğu söyleniyor.
Sharon Rogers hakkında kısa bir bilgi vereceğim arkadaşlar:
  • Cinsiyet: Bayan
  • Boy: 172.7 cm
  • Kilo: 61.2 kg
  • Ayrıntılar: Dev Kargı ve Kalkan kullanıyor (Resimde de gördüğünüz gibi). Kaptan Amerika ve Peggy Carter'ın kızı.
  • Silah: Kargı ve Kalkan
  • Yetenekler: Süper İnsan Gücü                                                                                                           Gelişmiş İyileşme                                                                                                           Dövüş Sanatları ve Casusluk eğitimi almıştır.

Yeni Kategori 2:

  • 6 tane karaktere kategori 2 özelliği eklenecektir.
  • Ajan13, Crossbones, Kızıl Kafatası, Nebula, M.O.D.O.K. ve Cezalandırıcı bu 6 karaktere kategori 2 özelliği eklenecektir.
     Bu kategori 2 gelen karakterlerimize bakıldığımız da çoğu az kullanılan hatta bazıları hiç kullanılmayan karakterlerdir. Bu karakterlerin kullanımını artırmak için yapılan bir güncelleme olacağını düşünüyorum ama bu türlü düşüncelere kapılmadan önce yine de eklenecek olan kategori 2 özelliklerini bilmemiz lazım. Dikkat ettiğim kadarıyla gelen kategori 2'lerin hepsi işe yarar cinste olduğunu kendi şahsi fikrimce düşünüyorum. 



Yeni 6* Yeteneği:
  • 3 tane karaktere 6* yeteneği eklenecektir.
  • M.O.D.O.K., Kızıl Kafatası ve Nebula karakterlerine 6* yeteneği eklenecektir.
     Tam yerinde olmuş bir güncelleme diye düşünüyorum. Çünkü bazı karakterlerimizin 6* yeteneği olup bu ve bunlar gibi karakterlere 6* yetenekleri gelmemesi diğer 6* yetenekleri karakterlerden daha az kullanılmasına neden oluyordu. Hem 6* yeteneği hem de kategori 2 özelliği gelmesiyle karakterlerin kullanımı eskiye oranla daha da artacaktır. Tabi ki diğer paragrafta anlattığım gibi gelecek olan özelliklere bakmamız lazım tabi ki de ilerleyen zamanlarda özellikler hakkında bilgilendirme yapılırsa sizlerle paylaşacağım arkadaşlar. Blogu mu takip etmenizi tavsiye edelim gelelim diğer güncellemelere.
  • Co-Op özelliğinden bahsedilmiş arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla Co-Op özelliği bizim oyunda Takım Oyunu ve Yeni gelen Düello Savaş Dünyasında olduğunu biliyorum. Bu özelliği daha da kullanılabilir hale getirmişler. Anladığım kadarıyla arkadaşlar bu oyunlar hepimiz az da olsa ya da fazla da olsa kasma veya donma yaşamışızdır. Bunun nedeni ya sizin internetten ya da karşınızda ki kişinin interneti'nin kasmasın'dan dolayı oluşan bir kasma'dır. Bunu daha kullanışlı bir hale getirmişler. Gelen yeni güncellemede bunu göreceğiz arkadaşlar.
NOT: Yeni güncelleme haftaya geleceği tahmin ediliyor.

YAZIMI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI YORUM YAPARAK SORABİLİRSİNİZ.

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM.
Google Plus'da Paylaş

About Unknown

Murat Özkan, 26 yaşındayım. Adanalıyım. Çukurova Üniversitesi Almanca Öğretmenliği mezunuyum. Özel bir okul da öğretmenlik yapıyorum.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder