2.4 Güncellemesi İçin Ön Bilgi (2)

2.4 Güncellemesi İçin Ön Bilgi (2)


Yeni 6 Karakter:

     Bilindiği üzere Gwenpool adlı kahramanımızın bir sonra ki güncellemede geleceğini duyurmuştuk. Gwenpool ile birlikte 5 kahraman daha gelecek bu kahramanlardan birinin Beyaz Kaplan olduğunu açıkladılar ve diğer 4'nün de süpriz olduğunu duyurdular arkadaşlar. Peki bu Beyaz Kaplan kimdir biraz tanıyalım.

Beyaz Kaplan:
  • Gerçek adı: Ava Ayala
  • Örümcek Adam Ekibindendir.
  • Güçlü ve Keskin Pençeleri vardır. Galiba Kara Panter'in kadın verisyonu olacağını tahmin ediyorum ama ondan da sağlam olabilir.
  • Çok Hızlıdır ve Çeviktir. İpek gibi olacağını tahmin ediyorum.
Yeni Özel Görev

     Bu güncelleme ile birlikte arkadaşlar yeni özel görevler geliyor. Bu görevlerin ne olduğunu açıklamamışlar haftaya daha açık bir şekilde bilgi vereceklerini tahmin ediyorum.

Yeni Ayarlar

     Yeni ayarlar geliyor arkadaşlar. Otomatik oynama ve otomatik oynama ++ geliyor. Bununla ilgili de açıklayıcı bilgi haftaya verileceğini tahmin ediyorum.

Yeni Giriş Ödülleri

     Giriş ödülleri gelecek olan 2.4 güncellemesi ile değişiyor. Ödüllerin neler olduğu hakkında bilgi verilmemiştir sadece değişeceğini bildirmişlerdir. İnşallah işimize yarar bir ödüller olur.


Baş Düşman  Modu Geliştirmeleri

     Baş Düşman bölümünü geliştirmişler.
  • Takım Bonusu butonu eklenecektir. Böylelikle hızlıca takımınızı oluşturacaksınız. Örnek veriyorum Pym takımı oluşturacaksınız. Bildiğin üzere  şu an bir takım oluştururken tek tek karakterleri seçip öyle takım oluşturup baş düşmana saldırıyorduk. Bu yeni gelecek güncelleme sayesinde  böyle uğraşmadan takım bonusu butonuna tıklayıp Pym Takımını seçip  hemen takımımızı oluşturabileceğiz.
  • Müttefik takım menüsü de değişiyor. Bütün karakterlerin (Yani 6* olan karakterlerimizin) müttefik özelliklerini görebileceğiz bu menü sayesinde.

Boyut Yarığı
  • Yeni gelen güncelleme sayesinde boyut yarığı bulmak için uzun süre boyunca hikaye görevi oynamak zorunda kalmayacaksınız.
  • Diyelim ki bir boyut yarığı buldunuz ve bu boyut yarığı işinize yaramıyor. Belli bir ücret karşılığında o boyut yarığını iptal edip tekrar başka bir boyut yarığı arayabileceksiniz.
  • Boyut yarıklarının ödüllerine ekstra ödüller eklenmiştir. Hem sizin için hemde boyut yarığına giren arkadaşlarınız için.

İttifak Turnuvası

     İttifak sıralaması için yeni bir şeyler getiriyorlar ve ittifak turnuvası eklenecektir meydan okumalı. Bununla ilgili detaylı bilgileri haftaya verileceğini düşünüyorum.

Bunlar sadece güncelleme hakkında kısa bilgiler arkadaşlar daha çok şeyler gelecek yeni kahraman olsun yetenekler vs filan 2.4 güncellemesinin detaylı bilgilerini haftaya açıklanacağını tahmin ediyorum bizi takip etmeye devam edin.


YAZIMI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI YORUM YAPARAK SORABİLİRSİNİZ.

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM.






Google Plus'da Paylaş

About Unknown

Murat Özkan, 26 yaşındayım. Adanalıyım. Çukurova Üniversitesi Almanca Öğretmenliği mezunuyum. Özel bir okul da öğretmenlik yapıyorum.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

2 yorum:

  1. Bilgi icin tesekkurler. Birsey sorucaktim . Takim savasinda en iyi ödül gelmiyor . Neden acaba ? Yani öyle bir ödül yoksa bosuna bosuna yapmis olmuyolar mi % gostergesini .yada neden yapmiyolar herhangi bir bilginiz var mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Takım oyununda ki en iyi ödül olayı şöyle açıklayayım mesela %50 en iyi ödül için biliyorsunuz ki %100 olması lazım. Diyelim ki %50 desiniz daha aldığınız altın miktarı kafadan atıyorum 50k en iyi ödül de yani %100 de alacağınız altın miktarı 100k oluyor ya da 55k yani normal ödülden her zaman az da olsa çokta olsa fazla alıyorsunuz.

      Sil