Demir Adam

Demir Adam


Cinsiyet: Bay

Sınıf: Işın

Kategori 2: Yükseltilebilir

Karakter Yeteneği: Enerji Saldırısı +%3

Kıyafet: Avengers: Ultron Çağı, Gizli Savaşlar: 2099, Kaptan Amerika: İç Savaş

1. ISO-8 SET BONUSU OLARAK: Kartal'ın Gözü. Neden Kartal'ın Gözü, çünkü bu iso-8 set bonusu Saldırı ve Kritik Oran için birebirdir. Set bonus'unun bize kazandırdığı, etkinleşme oranı. Saldırdığında, %12 ihtimal Tüm Saldırılar +%40 (20 Saniye) özelliği, iso-8 setini düzerken ki taktığımız  Güçlü ISO-8, Tamamlayıcı ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x2) aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Saldırı +%8,5 ile saldırımız baya bir yükselecektir. Kritik Oran olarak'ta, iso-8 setini düzerken ki taktığımız  Vahşi ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x2) ve set etkisi çalıştığında ki Kritik Oran +%8,5 ve Kritik Güç +%8,5 ile Kritik Oranımız artacaktır. Demir Adam adlı karakterimizi kategori 2 yükselttiğimizde kategori 2'nin verdiği Yetenek Hasarında %42 artış, Bonus Hasarda %30 artış özelliği ile verdiğimiz hasarın yükseldiğini görüyoruz. Aynı zaman da bir diğer hasar arttırıcımız olan Kritik Oran özelliği ile karakterimizle daha fazla hasar verebiliriz. Set bonus'unun bize kazandırdığı diğer özellikleri inceleyecek olursak set etkisi çalıştığında Kaçınma +%8,1 özelliği bizim için avantajdır. Belli bir oran da hasar almayacağımız anlamına gelir. Diğer özelliği olan Bekleme Süresi +%8,1 bize yeteneklerimizi %8,1 oranın da daha hızlı dolup kullanacağımız anlamına gelir. Bu set bonus'una önereceğim  Özel Ekipmanlar: Kaçınma +%35, Kritik Oran +%35, Yp yenileme, Dokunulmazlık ve Hasar +%100 (en az) arttırıcı'dır.

2. ISO-8 SET BONUSU OLARAK: Aşırı Yükleme. Neden Aşırı Yükleme, çünkü bu iso-8 set bonusu Saldırı, Savunma ve Kritik Oran için birebirdir. Set bonus'unun bize kazandırdığı etkinleşme oranı. Saldırdığında, %12 ihtimal Tüm Saldırılar +%40 (20 Saniye) özelliği, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Güçlü ISO-8 (x2), Tamamlayıcı ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x2) aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Saldırı +%8,5 ile saldırımız baya bir artacaktır. Savunma olarak iso-8 setini düzerken ki taktığımız Dayanıklı ISO-8, Geçirgen ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x2) aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Savunma +%8,5 ile savunmamız baya yükselecektir. Kritik Oran olarak'ta iso-8 setini düzerken ki taktığımız Vahşi ISO-8 ve Kaotik ISO-8 (x2) aynı zaman da set etkisi çalıştığında ki Kritik Oran +%8,5 ve Kritik Güç +%8,5 ile Kritik Oranımız artacaktır. Kartalın Gözü setinde anlattığım gibi böylelikle hasarımız artacaktır. Set bonus'unun bize kazandırdığı diğer özellikleri inceleyecek olursak geriye sadece Savunma Aşma +%8,1 kalıyor. Bu özellik belli bir oranda rakiplerimizin savunmasını kırmamıza yarayan bir özelliktir. Bu set bonus'una önereceğim Özel Ekipmanlar: Kaçınma +%35, Kritik Oran +%35, Yp Yenileme, Dokunulmazlık ve Hasar +%100 (en az) arttırıcı'dır.

3. ISO-8 SET BONUSU OLARAK: Ben de Groot'um. Neden Ben de Groot'um, çünkü bu iso-8 set bonusu, Saldırı, Yp, Savunma ve Yp Yenileme için birebirdir. Set bonus'unun bize kazandırdığı etkinleşme oranı. Saldırıya Uğradığında, %15 ihtimal Maks Yp Yenileme %32 özelliği ile Yp'miz belli bir oranda yenilenecektir. Saldırı olarak, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Güçlü ISO-8, Tamamlayıcı ISO-8 ve Kaotik ISO-8 aynı zaman da set etkisi aktif olduğunda bize kazandırdığı Saldırı +%8,5 ile saldırımız artacaktır. Savunma olarak, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Dayanıklı ISO-8, Geçirgen ISO-8 (x2) ve Kaotik ISO-8 ile savunmamız yükselecektir. Yp olarak'ta set bonus'unu düzerken ki taktığımız Hayati ISO-8 ve set etkisi aktif olduğunda bize kazandırdığı Yp +%8,5 ile Yp'miz de artış olacaktır.Set bonus'unun bize kazandırdığı diğer özellikleri de inceleyecek olursak set etkisi aktif olduğunda bize kazandırdığı Kritik Oran +%8,5 ile hasarlarımız belli bir oranda artacaktır. Diğer bir özelliği olan Kabalık Kontrolü Süresi +%8,1 ile müttefiklerimizi %8,1 oranın da daha hızlı ortaya çıkıp bize yardımcı olacaklardır. Son özelliği olan İyileşme Oranı +%8,1 ile Yp yenilerken %8,1 oranında daha fazla Yp eklenecektir karakterimize. Bu iso-8 set bonus'una önereceğim Özel Ekipmanlar: İyileşme Oranı +%100, Kaçınma +%35 ve Dokunulmazlık.

Yetenekler

Püskürtücü Şua
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibinize 2 isabetli vuruş yapar.
Püskürtücü Işın
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibinize 1 isabetli vuruş yapar.
Unibeam
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibinize 5 isabetli vuruş yapar.
Pasif 1: Keskin Nişancı
  • Uygulanacak olan: Kendisi. Enerji Saldırısı +%5
Pasif 2: Kaçınma Manevrası
  • Uygulanacak olan: Kendisi. Yetenek Hasarı'nda %42 artış, Bonus Hasar'da +%30 artış olur.
Füze Salvosu
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibinize 12 isabetli vuruş yapar.
Bir Kerelik
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibinize 4 isabetli vuruş yapar.
Liderlik: Dahi Seviye de Zeka
  • Uygulanacak olan: Tüm Takım Arkadaşları. Yetenek Bekleme Süresi -%4

Ekipmanlar

Püskürtücüler
  • Saldırı
  • Sadece ilk özelliğe Svy Bazlı GÜÇ
Demir Adam Zırhı
  • Savunma
  • Sadece ilk özelliğe Svy Bazlı SVN
Ark Reaktörü
  • Yp ya da İyileşme Oranı
  • Sadece ilk özelliğe Svy Bazlı YP
J.A.R.V.I.S.
  • Kritik Oran


YAZIMI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI YORUM YAPARAK SORABİLİRSİNİZ.

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM.
Google Plus'da Paylaş

About Unknown

Murat Özkan, 26 yaşındayım. Adanalıyım. Çukurova Üniversitesi Almanca Öğretmenliği mezunuyum. Özel bir okul da öğretmenlik yapıyorum.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder