Yeni Kategori 2 Güncellemesi

Yeni Kategori 2 Güncellemesi

     Merhaba Marvel Future Fight Bilgi Portalı takipçileri. Yeni bir kategori 2 güncellemesi ile karşınızdayız. Bildiği üzere kategori 2 ile diğer güncellemede bunların sadece başlangıç olduğunu ilerleyen zamanlarda diğer karakterlere de geleceğinin duyurusunu yapmıştık. Toplam da bu güncellemeyi ve kara tarikat üyelerini saymazsak şu an için 32 tane kategori 2 oyunumuzda mevcuttur. Şu an için 80 tane karaktere sahip olan oyunumuzun kara tarikat üyeleriyle birlikte 38 tane kategori 2 olmasını bir avantaj olarak düşünüyorum.

     Bildiğiniz üzere ilk kategori 2 oyuna gelen güncellemeyle Kara Tarikat üyeleriydi. Sonra oyunun yapımcıları bunu adaletli görmeyip diğer kahramanlara da savaş savaş kategori 2 özelliğini getirmeye başladı. Neyse daha fazla lafı uzatmadan ben güncellemenin detaylarına geçeyim.

Yeni Kategori 2:

     5 tane kahramana kategori 2 özelliği gelecektir. Hayalet Sürücü ve Hulk'ın geleceğini duyurmuşlar ama diğer 3'nü de sürpriz olarak açıklamışlar. Şunu da altına not olarak düşmüşler takipçilerim. Önümüz de ki hafta daha detaylı bir bilgi verileceğini söylemişler.

     Hayalet Sürücü ve Hulk'ın eklenen Kategori 2 özelliklerini inceleyelim.

Hayalet Sürücü Kategori 2: Tövbe ya da Pişmanlık (İkisinden biri olacak arkadaşlar çevirisi büyük ihtimal TÖVBE olabilir.)
  • Uygulanacak olan: Kendisi.
  • Yetenek Hasarın'da %? artış, Bonus hasar'da %? artış olur.
  • Süper Kötü türü kahramanlardan alınan hasarda %? azalma.
  • Kötü tip kahramanlara karşı %? hasar artışı.
     Hayalet sürücü'nün kategori 2 özelliği bunlar takipçilerim. Bildiğimiz üzere Hayalet Sürücü kahramanımız çok tercih edilen bir kahraman olmadığı için bu gelen kategori 2 özelliği ile değişeceğini düşünüyorum. Özelliklere baktığımız da belli bir ihtimal olmadan direk kahramanımızın kendisine etki ettiği için hasarlarını baya yükseltecektir. Bu da kullanılabilir bir karakter olacağını düşünüyorum yine tercih size kalmıştır.

Hulk Kategori 2: Aşırı Gama Yüklenmesi
  • Saldırıya Uğradığında, %? ihtimal uygulanacak olan: Kendisi.
  • Tüm Hızlar %?
  • Süper Zırh, Tüm Savunmalar %?
  • Fiziksel Saldırı %?
  • Bekleme Süresi x saniye.
     Hulk kahramanımızın kategori 2 özelliği bunlar takipçilerim. Hulk, Hayalet Sürücüye oranla biraz daha kullanılan ve tercih edilen bir karakterdir. Kategori 2 özelliğini inceleyecek olursak güzel kullanışlı bir kategori 2 özelliği olmuş ama belli bir oranla ihtimal olduğu için biraz kafa karıştırıcı gibi görünüyor ama bekleme süresi az olursa Hulk çok tercih edilen bir karakter olacak gibi görünüyor.

     Güncelleme hakkında bilgiler bu kadar arkadaşlar önümüzde ki hafta güncelleme hakkında bilgiler gelince sizleri bilgilendireceğim takipte kalın.

YAZIMI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI YORUM YAPARAK SORABİLİRSİNİZ.

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM.


Google Plus'da Paylaş

About Unknown

Murat Özkan, 26 yaşındayım. Adanalıyım. Çukurova Üniversitesi Almanca Öğretmenliği mezunuyum. Özel bir okul da öğretmenlik yapıyorum.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder