Wasp

Wasp


Cinsiyet: Bayan

Sınıf: Işın

Kategori 2: Yükseltilebilir

6* Yeteneğine sahip

Karakter Yeteneği: Hareket Hızı +%3


Kıyafet: YOK.

Merhaba Marvel Future Fight Bilgi Portalı takipçileri yine bir karakter tanıtımı ile birlikteyiz. Bu hafta ki tanıtacağımız karakterimizin adı, Wasp. Bu karakterimizi genel de yancı olarak kullanıyoruz. Güncelleme gelmeden önce çok tercih edilen bir karakter değildi. Kategori 2 yükseltemiyordunuz aynı zaman da karakterimizin 6* yeteneği yoktu. Gelen güncelleme ile birlikte bu karakterimize 6* yeteneği ve kategori 2 özelliği eklendi. 6* Yeteneği sayesinde çok tercih edilen karakterler kategorisine girmeye çalışıyor. Ama kategori 2 özelliği için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim. 20 Saniyelik tüm takım arkadaşlarının zayıflatmalarını kaldırıyor. Wb de filan işimize yarayan bir özellik tabi ki de ama Wasp'a bir artısı olmadığı için biraz olumsuz düşünüyorum. Ama Wasp karakterimizi yancı olarak kullanacağımız için aslında bir artı olarak'ta görebiliriz bu özelliğini. Neyse lafı daha fazla uzatmadan karakterimize hangi iso-8 set bonus'u lazım? Ekipmanları nasıl olmalı? gibi sorulara yanıt verelim.

1. ISO-8 SET BONUSU OLARAK: Ben de Groot'um. Neden Ben de Groot'um, çünkü bu iso-8 set bonusu; Saldırı, Yp ve Yp Yenileme için birebirdir. Set bonus'unun bize kazandırdığı etkinleşme oranı. Saldırıya Uğradığında, %15 ihtimal ile Maks. Yp Yenileme %32 özelliği ile YP'miz belli bir oranda yenilenecektir. Saldırı olarak, iso-8 setini düzerken ki taktığımız Güçlü ISO-8, Tamamlayıcı ISO-8 ve Kaotik ISO-8 aynı zaman da set etkisi aktif olduğunda bize kazandırdığı Saldırı +%8,5 ile saldırımız artacaktır. YP olarak'ta iso-8 setini düzerken ki taktığımız Hayati ISO-8 ve Kaotik ISO-8 aynı zaman da set etkisi aktif olduğunda bize kazandırdığı YP +%8,5 ile YP'miz de artış olacaktır. Set bonus'unun bize kazandırdığı diğer özellikleri de inceleyecek olursak, set etkisi aktif olduğunda bize kazandırdığı Kritik Oran +%8,5 ile hasarımız belli bir oranda artacaktır. Yancı bir karakter olarak kullanacağımız için çok fazla etkisi olmayacağını düşünebilirsiniz. Ama unutmayın ki bazı sebeplerden dolayı ana karakterimiz yatabilir. Bu sebepleri açacak olursak, telefonun ısınması, donması ve kasması bunlar yüzünden ana karakterimiz yatabilir. Ana karakter yatınca yancı karakter devreye girecektir biraz hasarının yüksek olması sizin emeklerinizin boşa gitmesini engelleyecektir. Diğer bir özelliği olan Kalabalık Kontrolü Süresi +%8,1 ile müttefiklerimizi %8,1 oranında daha hızlı ortaya çıkıp bize yardımcı olacaktır. Bu özellik daha çok İttifak Savaşı, Baş Düşman ve Hikaye gibi görevlerde işimize daha çok yarayacaktır. Son özelliği olan İyileşme Oranı +%8,1 ile YP yenilerken %8,1 oranında daha fazla YP kazanmamızı sağlayacaktır. Bu iso-8 setine önereceğim Özel Ekipmanlar: İyileşme Oranı +%100, Kaçınma +%35 ve Dokunulmazlıktır.

NOT: Tek bu iso-8 setini öneriyorum nedeni çünkü yancı olarak kullanacağımız bir karaktere saldırı iso-8 vs gibi iso-8 setlerinin boş olduğunu düşünüyorum bu tamamen benim şahsi fikrimdir. Her zaman dediğim gibi yine tercih sizindir. Yancı karakterin ölmemesi için saldırı yerine savunmasını yükseltmek lazım ve YP'sini de yenilemesi lazım. Ben de Groot'um seti bu özellik için biçilmiş kaftandır. Bu setin aynı zaman da ufakta olsa saldırınızı yükseltecektir. Derseniz ki başka iso-8 set hangisini önerirsiniz diye ikinci olarak önereceğim iso-8 seti de Stark Koruması olur. Stark Koruması iso-8 seti savunma ve yp yenileme için birebirdir. Ben ana karakterime güveniyorum onla keserim donsa da telefon kassa da ben yine keserim yancı karakterimin savunması sağlam olsun diyorsanız, Stark Koruması bunun için biçilmiş kaftandır. Iso-8'leri tamamen saldırı ve savunmaya yöneliktir bu setin. Ama set aktif olunca size saldırı +%8,5 gibi oranında bir saldırı vermeyecektir. Ben de Groot'um setine göre saldırınız daha düşük olacaktır ama savunmanız ise Ben de Groot'um setine göre daha yüksek olacaktır. Tercih sizindir.

Yetenekler

Dağıtıcı Atış
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vuramaz.
  • Bu yetenek rakibinize 7 isabetli vuruş yapar.
Kör Edici Parlama
  • Uygulanacak olan: Düşman.  Körlük (5 Saniye)
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibinize 1 isabetli vuruş yapar.
Cesaretlendirme
  • Uygulanacak olan: Düşman. Tüm Hızlar -%10 (20 Saniye)
  • Uygulanacak olan: Tüm Takım. Yetenek Bekleme Süresi -%7 (20 Saniye)
Pasif 1: Felç Edici İğne
  • Etkinleşme oranı. Saldırınca %5 oranında, uygulanacak olan:  Düşman. Susturma. (5 Saniye)
Pasif 2: Çekici Wasp
  • Etkinleşme oranı. Zayıflatılırken. Uygulanacak olan: Tüm Takım. Tüm Zayıflatmaları kaldır. (20 Saniye)
Hedefe Doğru
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibinize 6 isabetli vuruş yapar.
Kovan Kalkanı
  • Tüm Hasarlara dayanıklı bir bariyer oluşturur.
  • Bu yetenek birden fazla rakibe vurabilir.
  • Bu yetenek rakibinize 6 isabetli vuruş yapar.
Liderlik: Uçuş Kontrolü
  • Uygulanacak olan: Tüm Takım Arkadaşları. Tüm Saldırılar +%12, Tüm Savunmalar +%12 ve Tüm Hızlar +%4


Ekipmanlar

Wasp İğnesi
  • Güç Saldırısı
  • Svy Bazlı GÜÇ
Wasp Köstümü
  • Savunma
  • Svy Bazlı SVN
Böcek Kanatları
  • İyileşme Oranı
  • Svy Bazlı YP
Pym Partikülleri
  • Yetenek Bekleme

YAZIMI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI YORUM YAPARAK SORABİLİRSİNİZ.

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM.



Google Plus'da Paylaş

About Unknown

Murat Özkan, 26 yaşındayım. Adanalıyım. Çukurova Üniversitesi Almanca Öğretmenliği mezunuyum. Özel bir okul da öğretmenlik yapıyorum.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder